Senaste inläggen

Av Carry Jiewertz Larsson - 21 september 2015 17:22

Idag gjorde jag en stor sats fläskpannkaka, i formen har du sex mättande portioner.

Vispa ihop 9 ägg med 6 dl grädde och 1/2-1 tsk salt, vispa ner 4,5 msk fiberhusk, använd gärna mixerstaven så blandas husken bättre.

Stek 450 g fläsk i bitar, jag gillar när fläsk blir knaprigt!!

Smörj en stor ugnsform med smör eller olja, lägg i fläsket och bred ut pannkakssmeten ovanpå.

Grädda i 220 grader i 20-25 minuter.

Jag serverade pannkakan med en liten klick råriven morot, ca 35 gram om jag ska vara exakt...sen har jag hittat en lingonsylt från Ica som är utan tillsatt socker, den är sötad med Stevia och smakar riktigt gott!!

Riktigt mätt och nöjd är jag nu!!

ANNONS
Av Carry Jiewertz Larsson - 20 september 2015 18:12

Igår kom jag över ett kilo färsk kycklinglårfilé för endast 60kr pga kort datum, vårt Ica har ofta en disk med just sånt som de anser "bör ätas snart"
Inte fel med så gott kött till det priset...så jag funderade...o funderade...hade även köpt färsk ekologisk basilika...vad kan va gott ihop...så jag knåpade ihop en god maträtt som just avnjutits...
Om jag ska säga nåt kritiskt så är det att jag borde tagit bort kärnorn ur tomaterna...så det skrev jag in i receptet...kunde haft i mer salt...men det är ju enkelt att åtgärda när man äter...svårare om man saltat för mycket...

Sjögräsnudlarna sköljde jag i kallt vatten o körde i micron, då behåller de sin krispighet!! Den "högen" du ser på bilden körde jag på full effekt i 30 sekunder.

CARRYS Kyckling med senap och basilika
6 portioner

1 kg kycklinglårfilé
1,5-2 gula lökar
2-3 tomater
En kruka basilika
3-4 klyftor vitlök
Olja och smör att steka i
Salt och peppar

3 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche
4-5 msk dijonsenap
2 msk glutenfri soja
Peppar

Ost

Sätt ugnen på 225 °
Skär lök och tomat i bitar, ta bort en del av kärnorna i tomaterna då det blir för mycket vätska i rätten annars
Bryn kycklingen i olja och smör så att den får stekyta, salta och peppra, använd gärna en kvarn med olika sorters peppar, lägg kycklingen i en ugnsform
Bryn lök och tomater så att löken blir mjuk
Lägg lök och tomat över kycklingen
Krossa och finhacka vitlöken och fördela ovanpå
Hacka den färska basilikan och strö över

Vispa grädde o crème fraiche med elvisp så den blir lite tjock,
Rör ner senap och soja o smaka av med peppar
Bred ut över kycklingen och täck med ostskivor

Sätt in i mitten av ugnen i ca 30 minuter

Servera med sjögräsnudlar

Igår firade vi 34-årig bröllopsdag mannen min o jag och vi gick på en lokal Tapasrestaurang i Kumla, Indigo, och blev positivt överraskade!!
Jo...visst slank det ner lite som inte är LCHF men det mesta var helt "by the book"
Gott!!! Mätta blev vi och hade en trevlig kväll!!

Fetaost, kronärtskocka, manchegoost, musslor, räkor, kycklingspett, korvar, färska champinjoner, färsspett o en massa annat gott!!
Har du vägarna förbi Kumla eller kanske bor i närheten så gör ett besök på Indigo!! Gott och prisvärt!!

I helgen hade jag ju tänkt filura ut ett knäckebröd...men...bröllopsdagen igår...och idag Mentalbeskrivning av en av mina hundar....sen däckade jag o orkade inte mer än att laga kycklingrätten....
Men i veckan som kommer har jag tänkt fokusera på frukost och lunch....
Det finns ju sååååå mycket gott man kan laga och äta...sånt man mår bra av...bara Fettkaffe - som jag "åt" till frukost första halvåret - blir ju tråkigt i längden....MEN!! För mig funkade det toppen!! Jag kom bort från mitt ätbeteende...dvs kaffe o macka...hade jag direkt börjat baka bröd...knäcke...så hade jag nog fallit ur rätt snart,,..för det fanns inte mycket som toppade kaffe o en nybakad fralla till frukost...sen struntade jag högaktningsfullt i att jag trettio minuter senare fick världens blodsockerfall....för kaffet o frallan var sååååå viktiga....
Förr hade jag - som du säkert vet - minst ett blodsockerfall DE LUX per dag....började med LCHF för ca ett år sedan o har hittills haft ETT!!! Och det var när jag bestämde mig för att dricka två öl....DET gör jag inte om!!! Så gott var det inte!!

Det här är en god frukost...om du frågar mig...

Kesoplättar med dijonsenap, skinka och ost emellan....en dubbelplätt räcker gott för mig!!

Till två plättar, som du lägger ihop till en "toast" (en portion alltså)

Mixa ett ägg med en dl keso, 1/2 dl grädde och en nypa salt
Rör i en msk fiberhusk, är smeten lös efter ett par minuter så tillsätter du lite mer husk...
Låt smeten svälla medan du sätter på stekpannan med smör i...stek plättarna på medelvärme på båda sidorna, när du vänt plättarna så lägger du en skiva ost och en skiva rökt skinka på en av plättarna, stryk ut lite dijonsenap och lägg på en skiva ost till.
När plättarna är klara så vänder du upp den plätten utan pålägg över den med skinka och ost...tryck till och låt ligga kvar i stekpannan tills osten smält...
Godaste frukostplättarna....vill du inte ha en "salt" frukost så steker du plättarna med lite sötströ i och kardemumma och/eller kanel....servera med bär och lite vispad grädde eller crème fraîche....

ANNONS
Av Carry Jiewertz Larsson - 16 september 2015 20:10

Stifado är en grekisk köttgryta med härliga smaker, koka den länge så blir den fantastisk god!!
Vi var på Santorini för ca 20 år sedan o åt då Stifado för första gången och oj oj oj så gott!!
I Grekland serveras den, iaf på turistorterna, med ris, kokta morötter o ärtor samt pommes....innan jag började med LCHF så åt jag kokt potatis o sallad till, men nu äter jag den som den är med en klick crème fraîche

Här har jag haft i allt i min CrockPot innan den kokat...

Receptet kommer här:

STIFADO
4-6 portioner, beroende på hur hungrig du är

1 kilo högrev, skuren i små tärningar ca 1,5*1,5 cm
1 finhackad gul lök
3-4 vitlöksklyftor
3 msk tomatpuré
2,5 dl rödvin med max 3g socker/l
1/2 dl vatten
2 burkar körsbärstomater av god kvalitet
250 g små lökar
Salt (börja med en tesked o smaka av när grytan nästan är färdig)
Grovmalen svartpeppar, 1/2-1 tsk...samma där...smaka av

Fräs köttet i ett par matskedar smör, lägg över i CrockPot, lagar du rätten i järngryta så använd den hela vägen
Salta och peppra medan du steker
Ha i den hackade löken och vitlöken som du krossat, blanda även i tomatpurén
Lägg över lök mm i CrockPot (eller låt det ligga kvar i järngrytan)
Häll i vinet i stekpannan/grytan o låt koka upp, i med tomaterna och häll allt över köttet i grytan

Enklaste sättet att skala de små lökarna (steklök eller charlottenlök) är att lägga dem i en skål med vatten en stund, då släpper skalet lätt sedan!

Så...skala de små lökarna o lägg allt i grytan, rör om och låt allt koka i minst tre timmar i CrockPot, 1,5 timmar i järngryta...jag kokade i fyra timmar i min CrockPot

När grytan är klar hade jag i en tsk honung, vill du inte det så ta lite sötströ, samt saften från 1/4 citron

Severa med en rejäl klick crème fraîche, inget annat behövs!!

Galet gott!!!
Blir nästan som en härlig soppa...

Till helgen ska jag försöka experimentera fram ett knaprigt fröknäcke....så trött på alla varianter som bara smular sig o går sönder och sesamknäcket är iofs gott men jag har tröttnat....behöver variation....
Idag hittade jag en massa trattkantareller och rödgul trumpetsvamp så hädanefter lär jag vara kanonen titt som tätt....svamp är ju sååååå gott o jag kan lova en massa goda recept framöver!!

Torkar dagens skörd, hälften på bilden, på kompostgaller täckt med gamla lakan...
Prova att finfördela torkad svamp i mixern o använd som smaksättning i grytor, färsrätter, såser...även barn som vanligtvis inte gillar svamp äter glatt!!

Av Carry Jiewertz Larsson - 15 september 2015 11:20

Idag blev det sovmorgon i det pisstråkiga vädret....regn...regn...regn...
Så jag började dagen med Fettkaffe men utan äggula i då jag kokade ett ägg till, sen en bit fröknäcke med ost och skinka o grönsaker.
Behöver jag säga att jag är proppmätt nu??!! Och ägget får jag spara till senare för det orkade jag inte äta...

Fröknäcket har jag "fuskat med" dvs köpt...innehåller 4 g KH per 100!
Om jag hade ätit upp ägget nu så hade denna frukost innehållit följande:
24,5 g protein
75 g fett
4,5 g kolhydrater
Vilket utifrån min målvikt är: 34% av dagens önskade mängd protein, 52% av fettet och 22% av maxintaget på 20 g KH...men just kolhydraterna försöker jag dra ner mer på just nu...

Senare idag tänker jag äta en omelett på två ägg, två matskedar grädde, lite ost (motsvarande tre skivor), 1/2 tomat och 1/2 paket bacon.
Det blir:

34 g P
56 g F
4 g KH

Blir jag mer hungrig får det bli kokt ägg och majonnäs....
Ägg är verkligen en fantastisk råvara för oss som vill dra ner på kolhydrater o gå ner i vikt!!

Har du provat Äggfasta? Om inte sök mitt inlägg om det här i bloggen eller googla för det är ett bra sätt att kickstarta!!

Idag ska jag pussa extra på min Dixie som för tre år sedan fick sin första valpkull, mina kullar har teman och detta var den s k MC-kullen med namn efter motorcyklar m a o!!
Kennelnamnet är Toute Vitesse, vilket betyder Full Fart och det är det minsann när man har sju små troll som springer runt överallt....

Av Carry Jiewertz Larsson - 14 september 2015 14:57

Hej igen!
Idag började jag dagen med Carrys frukostplättar, receptet kommer här:

Till en person
Ett ägg
En dl keso
en halv dl grädde
en halv tsk kanel
en halv tsk kardemumma
ett krm vaniljpulver
Vill man söta lite så ha i en tesked sukrilett

Mixa detta med mixerstaven, jag hade förmånen att ha frystorkade hallon hemma så jag hade i några sådana och så rör du i en knapp msk fiberhusk.

Medan smeten sväller så lägger du i en msk smör i stekpanna o sätter på plattan.

Klicka ut till fyra plättar, platta till dem lite och stek på båda sidor på medelvärme så att de blir frasiga i kanterna.

Servera med 1/2 dl hallon, jag värmde upp frysta i micron.

Ät och njut!! Jag orkade tre plättar...

Vardagslyx så det förslår!!

Sen drog mannen o jag till skogen med våra tre hundar o plockade lite blåbär, lingon och trattkantareller...alla mina hundar går runt o plockar bär och smaskar!!

En sen lunch blev det när vi väl kom hem.

Till fyra portioner:

Strimla 300 g falukorv
Bryt ett litet blomkålshuvud i buketter (mitt vägde 380 gram)
Strimla 60 g purjolök

Fräs detta på hög värme i 2 msk smör

Krydda med:

3 msk tomatpuré
2 tsk curry
1,5 tsk paprikapulver
1 tsk svartpeppar
1 tsk glutenfri soja

Låt kryddorna fräsa i pannan en stund innan du tillsätter:

2 dl grädde
1 dl vatten

Låt allt puttra någon minut, men blomkålen ska ha kvar sin krispighet.

Smaka av och tillsätt ev 1-2 msk Ica Gott Liv Chilisås, curry smakar mer om man tillsätter något med sötma, ketchup med stevia funkar så klart också...

Jag kokade lite färsk brysselkål till men inser när jag kollar på http://kostbevakningen.se att det blev liiiiite väl mycket kolhydrater med både blomkål och brysselkål....ja ja väääääldigt gott blev det och väääääldigt mätt blev jag!!

Igår lyxade vi till det o stekte svensk, mörad flankstek i smör, kryddade med svartpeppar, rosépeppar och grönpeppar och salt, stekte till innertemperaturen var 59 grader o la sedan i folie medan jag gjorde såsen.

Sås till två personer:

1/2 dl rödvin
1/2 dl vatten
1,5 dl crème fraîche
En msk krossad grönpeppar
En skvätt glutenfri soja

Häll i rödvin och vatten i stekskyn och låt det koka upp, lägg i grönpeppar och crème fraîche och låt det koka ihop. Smaka av med salt eller soja. Vill man inte ha vin i så ha i lite balsamvinäger eller rödvinsvinäger...
Jag tycker ofta att sås på helfet grädde eller crème fraîche har en tendens att skära sig och även om det inte förändrar smaken så äter vi ju med ögonen också...så när såsen är klar häller jag den i en mixerkanna och mixar ihop den, så blir den perfekt!!

I en stekpanna fräste jag upp några dl färska gula kantareller i smör, krydda bara med salt o peppar tycker jag blir godast!!
Skiva flanksteken i tunna skivor, de ska vara rosa inuti tycker jag, så mört o gott så man behövde knappt tugga!!
Till detta åt vi en enkel grönsallad utan kryddor så köttet, såsen och kantarellerna fick stå för smakerna!!

Så gott så jag glömde fotografera!!

Av Carry Jiewertz Larsson - 10 september 2015 22:22

   

Inser att jag inte levererat DAG SJU!!
Dag sju börjar med 2 stekta ägg (stek i en msk smör) och en skiva skinka,..

P 18 g
F 24 g
KH 1 g

Målet för dagen är:
57 gram protein
114 gram fett
Max 20 gram kolhydrater!!

Så...jag har 39 gram protein kvar...
90 gram fett...samt
Max 19 gram kolhydrater...

Höll mig mätt vääääldigt länge på det...
Blev sugen på pizza....men hade ingen ork....så en falsk pizza duger gott!!
Så...
Gjorde en "falsk pizza"

Dvs
La ut fyra skivor ost på en tallrik (jag köper färdigskivad Gouda, just för detta ändamål)
Smetar på 1-2 msk ajvar relish (försök hitta en med lite socker)
Lägger på två skivor rökt skinka....
På med pizzakrydda,..ett par varv med svartpepparkvarnen...och så på med fyra skivor ost...
In i micron, på full effekt, fyra minuter.....

Innehållet:

25 g protein
27 gram fett
3 gram kolhydrater

Inser att inte alla upptäckt http://kostbevakningen.se
Där kan du skriva in det du äter och få näringsberäkning....SÅÅÅÅÅ BRA!!

Så....jag har följande kvar:
P 15 g
F 63 g
KH 16

Och...det gör inget om du inte får ihop alla kolhydraterna...ju färre KH desto bättre!!

Hemligheten med LCHF är att äta rätt...äta rätt proportioner... Så....jag överlämnar till dig att knåpa ihop maten...proportionerna...jaha...hur menar jag då??

För du kanske är ny på det här med LCHF...
Jo...jag var ny för snart ett år sedan...när jag började äta enligt LCHF så hade jag absolut ingen aning om vad det innebar!!!

Min massör talade sig varm om LCHF...jag hade vänner som åt enligt LCHF...MEN!!! Oavsett vad andra säger....berättar så är det först när du själv provar!!!

så...proportionerna....vad är det som gäller...som är viktigt....JO ! DET HÄR!!


Ät så många gram Protein som du vill väga i kilo...dvs om din målvikt är 70 kilo så äter du 70 gram protein per dag!!!

Ät dubbelt så mycket fett...alltså 140 g fett utifrån 70 g protein....

Ät max 20 g kolhydrater per dag!!

Här får du min handskrivna lista på vad olika livsmedel innehåller Proteinmässsigt....

Utgå från hur mycket protein du bör äta och ät minimalt med kolhydrater...

Då kommer du att lyckas!!

Av Carry Jiewertz Larsson - 8 september 2015 11:50

Fortaätter med mina menyer för viktminskning utifrån önskad vikt på 57 kilo.
Fick goda rapporter i går morse om att det syntes på vågen!! Kul!!

Dag fem startar vi med:

Pannkaksfrukost

Till en mättande pannkaka vispar du:

1 ägg
1/2 dl grädde
1 tsk fiberhusk

Stek direkt i 1/2 msk smör, vänd och vik sedan ihop och servera med:

1/2 dl hallon
0,25 dl crème fraîche och ev lite sötning om så önskas

Protein (P): 9,5 g
Fett (F): 39,5 g
Kolhydrater (KH): 3,5 g

På bilden ligger två portioner pannkaka!!

Lunch

Grönsakstallrik med Tonfisk
En portion

1 dl blomkål i små buketter
1 dl sallad, strimlas
1/2 tomat i skivor
1 dl hackad gurka
1 dl hackad paprika
55 g tonfisk (1/2 påse av ICAs tonfisk)
2 msk majonnäs
1/2 msk ajvar
2 msk crème fraîche

Blanda grönsakerna direkt på tallrik, toppa med tonfisken och rör ihop såsen och klicka ut den på grönsakstallriken

P 16 g
F 40 g
KH 9 g

Så var det dags för middag och här får du tips på den absolut godaste pizzan...i alla fall om du frågar mig...

Pizza, 4 portioner

Botten

80 g naturell färskost, typ philadelphiaost
2 ägg
150 g riven ost, gärna lagrad
1 tsk oregano eller pizzakrydda
1 rågad tsk fiberhusk
Ca 1/2 tsk bakpulver.

Sätt ugnen på 200 grader

Vispa ihop färskosten och äggen till en slät blandning, blanda i den rivna osten, oreganon, fiberhusken och bakpulvret.
Kläm fast ett bakplåtspapper i en rund springform (24 cm) och smörj med lite smör eller olja, häll smeten i formen och grädda i 20-25 minuter.

Ta ut formen och täck botten med 3 msk ajvar relish, ev blandad med lite osötad tomatpuré, på med 100 g riven ost, 100 g räkor (ev lite rökt skinka men då ökar ju halten protein), 4 skivade färska champinjoner, 8 skivade körsbärstomater samt 1/2 dl salta jordnötter. Pudra över lite curry.

Grädda ytterligare 10-15 minuter till. Vill du öka fetthalten serverar du en god kall bearnaise till. Servera ev med lite strimlad vitkål.

Innehåll per portion, utan skinka, bearnaise och vitkål:
P 30 g
F 32 g
KH 5 g


Totalt dag fem:
P 55,5 g
F 111,5 g
KH 17,5 g

Dag sex

Frukost

Fettkaffe med 2,5 dl kaffe, 25 g kokosolja, 1 äggula, 1 msk grädde och 1/2 msk smör (något mindre smör än vanligt alltså)

P 3 g
F 41 g
KH 2 g

Lunch

Croque Madame á la Carry
en portion

Mixa ett ägg med 100 g keso och rör i 0,75 msk fiberhusk.
Låt svälla några minuter och klicka sedan ut två plättar i en stekpanna med 1 msk smör. Stek gyllene på båda sidor.
När du vänt plättarna så lägger du på följande ovanpå den ena kesoplätten:
1 skiva ost, en skiva god rökt skinka, stryk på 1/2 tsk dijonsenap och vik ihop skinkskivan och lägg sedan på en skiva ost till.
När plättarna är klara så lägger du plätten utan ost mm ovanpå, trycker till och låter sedan ligga tills osten smält.

Servera med 1/2 tomat och ca 50 g sallad.
P 28 g
F 28 g
KH 6 g

På bilden två portioner kesoplättar.

Middag

Fläskkotlett i ugn, 6 portioner

6 fläskkotletter
2 dl crème fraîche
3 dl grädde
1/2 dl glutenfri soja
2 krossade vitlöksklyftor
1,5 msk grönsaksfond
2-3 tsk oregano
1,5 dl frysta eller färska lingon

Sätt ugnen på 180 grader

Lägg fläskkotletterna i en ugnssäker form, de ska ligga tätt så anpassa storleken på ugnsformen efter kotletterna.
Strö över lingon
Blanda såsen och häll över
Täck formen med folie och ställ in i ugn ca 1,5 timmar

Servera med valfria grönsaker.

Innehållet är utan grönsaker till.

P 26 g
F 46 g
KH 7,5


Totalt dag sex:
P 57 g
F 115 g
KH 15,5 g

Lycka till med viktnedgången!! Jag har ätit dessa proportioner utifrån min önskade vikt sedan starten för snart ett år sedan och har minskat 20 kilo och har nu 2 kilo kvar till önskad målvikt....nu på slutet är det segt, men det är bara att hålla i!!

Det gäller att hitta ett sätt att ha balans i livet!!
Inte stirra sig blind på vågen utan känna efter hur man mår i kroppen!!

Av Carry Jiewertz Larsson - 6 september 2015 20:08

nu så har jag äntligen slagit mig ner för att skriva meny för två dagar till.
Meny utifrån att man har som mål att väga 57 kilo...

Dag ett och två kan du läsa om i mitt förra inlägg, där det även står vilka proportioner man ska tänka i om man äter LCHF för att gå ner i vikt.
Jag inser när jag kolla i olika grupper o på LCHF sidor att många äter vääääldigt mycket protein i förhållande till vad som är lagom...
Nåja...här kommer några mattips för två dagar:

Per dag:
57 g Protein (P)
114 g Fett (F)
Max 20 g Kolhydrater (KH)

Dag 3

Frukost:

Mandelgröt, en portion

Smält 25 g smör och dra kastrullen av plattan, vispa i ett ägg och 1/2 dl grädde, 2 msk mandelmjöl och 1 tsk fiberhusk.
Värm på o vispa hela tiden tills du får konsistensen som mannagrynsgröt, det går fort!!
Servera med 0,25 dl grädde och 1/2 dl hallon eller lite osötat äppelmos och kanel.

P: 13 g
F: 65 g
KH: 4 g

Lunch:

1 kokt ägg
Skivor rökt skinka, fyll med 3 msk philadelphiaost med valfri smak, servera med ca 100 gram sallad, 100 g gurka, 100 g paprika, lite örtkryddor o en tsk olja

P 17 g
F 25 g
KH 10 g

Efter en stadig frukost på Mandelgröt så brukar jag inte vara hungrig på lunchen...men vi är ju olika...

Middag:

En portionsbit lax (140g) krydda med salt, lite grovmalen/krossad rosépeppar och grönpeppar, lägg på en tallrik o kör på full effekt i micron i 2 minuter, vänd på laxen och kör ca 2 minuter till, har du en termometer så mät att innertemperaturen är 56 grader. Till detta gör du en sallad på isbergssallad o gurka eller kokar lite blomkål...
Servera med en röra på två msk keso, 1 tsk majonnäs och lite chipotlepasta

P: 31 g
F: 27 g
KH: 5 g

Totalt: 61 g Protein (ett par gram för mycket...men men såååå petigt är det inte) 117 g fett och 19 g kolhydrater, det viktigaste är att inte komma över 20 g KH
Glöm inte dricka vatten!! Smaksätt med gurkskivor eller citronskivor!!

Dag 4

Frukost:

Fettkaffe, P 0 g, F 60 g och KH 1 g
Hur du gör Fettkaffe står i förra inlägget.

Lunch:

Omelettwrap, 1 portion

Vispa 2 ägg med 1/2 mak grädde, 1/2 tsk fiberhusk, 1/4 tsk salt.
Stek två pannkakor i lite smör eller olja.

Fyllning:
1 dl keso
1 msk majonnäs
1/2 hackad paprika
Lite hackad saltgurka
Örtsalt och grovmalen svartpeppar.

Lägg finstrimlad sallad på wrapsen och fördela fyllningen på två, vik ihop eller gör en rulle...

P 30 g
F 39 g
KH 8 g

Middag

Solgul Kyckling 4 portioner (recept från Arla.se)

400 g kycklingfilé
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 dl crème fraîche
1/2 - 1 påse saffran
1 tsk torkad dragon
1 dl riven lagrad ost

Sätt ugnen på 225 grader. Lägg kycklingen i en liten ugnssäker form, krydda med salt och peppar. Blanda crème fraîche med saffran, dragon och riven ost. Bred blandningen över kycklingen och stek i mitten av ugnen 20-25 minuter.

Servera med kokta grönsaker, t ex haricots verts

P: 29 g
F: 21 g
KH: 6 g

Totalt dag fyra:

59 g P
120 g F (vill du minska fettet så ta bara 25 g smör i fettkaffet istället för 30 g)
15 g KH

Önskar er en bra start på veckan! Här hade vi regn och rusk i går och i natt...det kom runt 100 mm regn och fem kilometer från där jag bor så paddlar folk i kanoter och gummibåtar inne i Hallsberg...ute på landet där jag bor klarade vi oss bättre, men när vi åkte till skogen för att få mes hundarna och plocka bär så hade vägen blivit en sjö....

Presentation


Carry med morgonteet
Sedan starten med LCHF i september 2014 har jag gått ner 20 kilo och mår fantastiskt bra!!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lchfmyway med Blogkeen
Följ lchfmyway med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se