Direktlänk till inlägg 11 mars 2015
här får du mitt bästa tips på hur man får en vansinnigt god pizzasallad:
Hyvla vitkål med osthyvel eller strimla tunt i matberedare, ca 1,5-2 liter kål
Lägg i durkslag och häll över kokande vatten, ta en mortel eller potatisstöt och tryck igenom all kål så den blir mjuk, avsluta med att spola kallt vatten o tryck bort så mycket vätska du kan.
Häll den mjuka kålen i en skål och strö över ca 1-2 tsk fling- eller Himalayasalt, ca 1 tsk grovmalen svartpeppar samt lite valfria torkade örter, oregano och basilika är gott.
Rör om.
Häll över ca 1/2 dl god olja samt lika mycket äppelcidervinäger och blanda. Låt stå svalt och försök att inte äta upp allt på en gång....lättare sagt än gjort...fniss....
Jag gillar svartpeppar så jag tar lite mer....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 |
10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 |
19 | 20 |
21 |
22 | |||
23 |
24 |
25 |
26 | 27 | 28 |
29 |
|||
30 | 31 |
||||||||
|